Google AdWords

Google AdWords (SEA)

Wil jij jouw doelgroep bereiken door te adverteren? Onze campagne-specialisten halen het maximale resultaat uit je advertentiebudget.

Je kent ze vast wel, de bovenste resultaten in Google met het gele advertentie-ballonnetje. Dit zijn de betaalde zoekresultaten van Google, ofwel advertenties via Google AdWords. Sinds kort zijn de eerste 4 resultaten bij een zoekopdracht advertenties, waardoor een Google AdWords campagne erg belangrijk is voor optimale zichtbaarheid in het zoeknetwerk van Google.

Als Google partner zijn wij gespecialiseerd in het opzetten, beheren en optimaliseren van Google AdWords-campagnes. Deze richten wij in op basis van jouw verhaal, doelgroep en doelstellingen, om zo het maximale rendement uit je marketingbudget te halen.

Waarom Google AdWords?

Alleen Jouw Doelgroep

Met Google AdWords besteed je je advertentiebudget alleen aan mensen die tot jouw doelgroep behoren.

Voor Iedereen Toegankelijk

Als startende ondernemer kun je met Google Adwords met een laag budget je doelgroep bereiken.

Direct Meetbaar Resultaat

 Met AdWords heb je direct inzictelijk wat je advertentiebudget je daadwerkelijk oplevert.

Met Google Adwords kun je je heel gericht richten op een bepaalde doelgroep. Dit kun je doen door alleen te adverteren op zoekwoorden die relevant zijn voor jouw producten of diensten. Het voordeel hiervan is dat je alleen budget uitgeeft aan mensen die ook echt tot jouw doelgroep behoren, waar andere marketingtools vaak veel ruis bevatten en dus ook mensen buiten je doelgroep bereiken. Dit kost onnodig veel geld.

Weet je niet goed op welke manier je doelgroep zoekt naar jouw producten of diensten? Geen probleem, wij kunnen je daarbij helpen door vooraf een zoekwoorden onderzoek te doen en gedurende de campagne de resultaten per zoekwoord te meten. Hier spelen wij dan op in.

Andere mogelijkheden van Google AdWords

Naast het zojuist beschreven Search Network, kun je met Google AdWords ook andere (Google)kanalen aanboren om  te adverteren. Denk hierbij aan Google Shopping, Remarketing en het Display Network van Google.

Al deze marketingkanalen kunnen je helpen bij het bereiken van je online doelstellingen. Zo kun je met Remarketing heel makkelijk mensen bereiken die al eens eerder interesse in jouw product of dienst hebben getoond, terwijl het Google Display Network zich perfect leent voor het vergroten van je naamsbekendheid.

Wil je weten welke Google AdWords-middelen het best bij jouw zakelijke doelstellingen passen? Neem dan contact op en Getsales!

VRAAG JE OFFERTE AAN


captcha

info@getsales.nl

E-Mail

085 064 08 30

Telefoon

De Huufkes 39, 5674TL Nuenen

Kantoor