Logo Ontwerpen

Logo Ontwerpen

Ben je op zoek naar een nieuw logo of huisstijl? Laat nu je logo ontwikkelen vanaf €99,- of een volledig nieuwe huisstijl vanaf €399,-.

Veel bedrijven zien een nieuwe website als een frisse start van een nieuwe periode binnen het bedrijf. Daar hoort meestal ook een nieuw logo of huisstijl bij. Onze grafische vormgevers kunnen je helpen om jouw beeld van je bedrijf te visualiseren en concretiseren tot een prachtig nieuwe huisstijl of logo.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je een nieuw logo of huisstijl door ons wil laten maken, krijg je een intake waarin je precies kunt aangeven waar je bedrijf voor staat en waar je met je bedrijf naar toe wil. Daarnaast kun je jouw wensen voor een nieuw design (kleur, vormen, slogan)  doorgeven en aangeven welke andere logo ontwerpen je aanspreken en waarom.

Na de intake zal onze grafische vormgever aan de slag gaan met je verhaal, om vervolgens een eerste ontwerp te presenteren. Hier kun je dan feedback op geven. Na de feedback zal de designer jouw aanvullingen verwerken in het design. Het aantal feedbackrondes is afhankelijk van het pakket dat je kiest.

Wat zijn de mogelijkheden?

Zoals hierboven is aangegeven bieden wij niet alleen logo ontwikkeling aan, maar kunnen wij je bedrijf ook voorzien van een volledig nieuwe huisstijl.

Een nieuwe huisstijl bevat niet alleen een nieuw logo en bijbehorende kleuren, maar ook een ontwerp voor briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Wanneer je door ons je nieuwe website laat maken zullen wij deze huisstijl direct doorvoeren in het design.

Naast nieuwe logo ontwerpen en huisstijl design kunnen onze grafische vormgevers je ook voorzien van banner design, fotografie en een bedrijfvideo. Op deze manier kun je je website een meer persoonlijk en toegankelijk karakter geven. Iets wat voor zowel de zakelijke als particuliere markt steeds belangrijker wordt.

VRAAG JE OFFERTE AAN


captcha

Logo's die wij al hebben ontworpen

Hieronder een kleine selectie van ontwikkelde logo’s

info@getsales.nl

E-Mail

085 064 08 30

Telefoon

De Sleutel 12, 5652AS Eindhoven

Kantoor