SEO Teksten Laten Schrijven

SEO Teksten Laten Schrijven

Wil jij je SEO teksten laten schrijven door een SEO specialist? Wij schrijven je SEO teksten vanaf 7 cent per woord!

Als SEO specialist weten wij precies hoe wij SEO teksten het best kunnen schrijven, zonder dat dit ten koste gaat van de leesbaarheid van de tekst. Vaak schrijven partijen SEO teksten die goed geoptimaliseerd zijn, maar niet makkelijk te lezen voor een bezoekers. Dit is kwalijk, omdat je met je website teksten ook een boodschap over wil dragen naar je doelgroep.

Waarom je SEO teksten laten schrijven door Getsales?

Onze tekstschrijvers zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste balans tussen zoekmachine optimalisatie en leesbaarheid. Daarbij geven wij ook direct tips over de optimalisatie van de titels en beschrijvingen voor de pagina waarvoor wij de SEO teksten schrijven.

Gunstig Tarief

Vanaf €0,07 per woord

Gratis Advies

Voor de meta data van de pagina

Snel Geleverd

Onze tekstschrijvers leveren snel

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je onze tekstschrijvers SEO teksten wil laten schrijven voor je website, kun je zelf aangeven hoe je je doelgroep wil aanspreken, wat het doel is van de pagina (informatief of richt je je op conversies?) en welke zoekwoorden belangrijk zijn voor je SEO campagne.

Indien je geen idee hebt op welke zoekwoorden je je wil richten kunnen wij een additioneel zoekwoorden onderzoek voor je uitvoeren, waarmee we precies inzichtelijk kunnen maken hoe je doelgroep zoekt via Google.

Heb je nog vragen over onze SEO teksten? Laat het ons dan weten!

VRAAG JE OFFERTE AAN


captcha

info@getsales.nl

E-Mail

085 064 08 30

Telefoon

De Huufkes 39, 5674TL Nuenen

Kantoor