Getsales Shops & Merken

Onze E-commerce projecten.

Hieronder is een overzicht te zien van onze bestaande shops en merken. Achter de schermen zijn wij altijd bezig met opstarten van nieuwe E-commerce projecten!

E-commerce website

Dartshopper

Dartshopper is de grootste online dartshop van nederland, door het grote assortiment en de goede service staan wij garant voor kwaliteit. Dartshopper is niet alleen in Nederland groot maar ook internationaal.

Brand

Ledvion

Ledvion is een eigen merk lampen. Dit merk bieden we niet alleen aan voor klanten maar ook B2B. Ledvion heeft een breed assortiment van Smart lampen tot aan buitenverlichting.<

E-commerce website

Lightexpert

Lightexpert is een webshop gericht op b2c & b2b. In deze shop vind je de meest kwalitatieve maar ook goedkoopste LED lampen van Nederland. In het assoritment vind je voornamelijk functionele LED verlichting.

E-commerce website

Superwoonwinkel

Daarnaast hebben wij ook een webshop voor woonartikelen, Superwoonwinkel. De nadruk bij deze shop light op de prijs kwaliteit verhouding.

Brand

KOTO

KOTO is een eigen dart merk dat gericht is op kwaliteit. Met deze brand bieden we allerlei dartspullen aan, van elektronische dartpijlen tot steeldarts.